En tässä kirjoittelussa paljon edisty, mutta pikaisesti kerrottakoon kesän tapahtumat.

Kesälomallani piti kovastikin treenata ja tehdä sitä sun tätä, mutta haaveeksi jäi. Jo loman ensimmäisellä viikolla kantapää alkoi treenissä kipuilemaan niin ettei pässyt juoksemaan, vanha vaiva Plantaarifaskiitti oli palannut, mutta oli vaihtunut toisen jalan kantapäähän.  Treenattiin siis jatkossa vain muutamalla esteellä ja kontaktiharkkaa tehtiin tehostetusti.

Rauman agipitsikisoihin kuitenkin ilmoittauduttiin. Varaohjaaja ehdokkaat Johanna ja Maria kokeilivat välillä Mallan kanssa agistusta ja hyvinhän se menikin, eli suunnitelma oli että jos jalka ei kestä niin lauantaina agistaa Johanna ja sunnuntaina Maria. Onneksi jalka kesti ja pääsin itse Mallan kanssa kisailemaan. Lauantaina saatiin 0-tulos kirjattua kisakirjaan. Mukavaa oli taas pitkästä aikaa pyöriä agikisoissa, mukana oli kisaamassa myös Mallan sisarpuoli Sumi.

Lempäälässä käytiin agistamassa elokuun alussa ja sieltä tuomisina oli A-kisasta 2 sija ja B-kisasta 1-sija, mutta kumpikin rata suoritettiin yliaikaisena., C-kisa menikin sitten niin alta lipan että vei päiviä päästä sen yli. Lempäälässä kisasi A-kisassa myös Nelli lagotto joka voitti tämän kisan ja nousi kakkosiin, onnea!!

Viikonloppuna taisteltiin Satakunnan seurojen mestaruudesta hyvässä hengessä ja voiton vei Äetsän seudun koirakerho HARJA oli kakkonen häviten vain kahdella pisteellä. Mallan kanssa oltiin mukana joukkuessa ja kivaa oli meno, harmittava ensimmäisen esteen riman pudotus muuten puhdas suoritus.

Taran kanssa ollaan pienesti tokostettu ja olen tyytyväinen sen kaukkareihin. Matka ei ole vielä kovin pitkä mutta eteenpäin liikkuminen on saatu loppumaan, hienoa. Olen tunnareita lykännyt ja lykynnyt kun tiedän että se on ja tulee olemaan meidän kompastuskivi eikä mulla ole oikein siihen mitään kikkaa millä Taran saisi hakemaan sen oikean palikan. No ehkä me sitä joskus aletaan kunnolla harjoottelemaan :)

Lopuksi pitänee vielä hehkuttaa Taran pojan Constan hienoista agisuorituksista, pienen ajan sisällä Johanna ja Consta ovat saavuttaneet kaksi agisertiä, oikein paljon onnea!! :D