Nokialle olin ilmoittanut Taran molempiin päiviin, nämä "lyhyemmät" kisamatkat täytyy käyttää hyväksi.

Lauantaina aika olisi juuri ja juuri riittänyt ekalla radalla, mikä ilahdutti, joten puomin kontaktivirhe sitten tässä tapauksessa ärsytti, elikkä jos ajan saa jotenkin kohdalleen niin joku muu mättää. Toisella radalla sitten kerättiinkin virheitä, ekaks Taran oli ihan pakko käydä katsomassa keppien numerolappu joka oli jätetty siihen sivulle (käy ne aina katsomassa jos on jätetty näkyviin ... ääh..), radalla oli myös okseri joka meillä takkuaa ja niin siihen nytkin törmättiin, A:n sekä puomin alastulolta virhe, ja yliaikaakin saatiin aikaiseksi. Taas kerran tuli huomattua että noihin kontakteihin täytyy ruveta puuttumaan.

Sunnuntai toi sitten lohtua edellisen päivän "haavoihin", vaikka mietin jo kannattaakohan edes lähteä. Ekalta radalta (agirata) tuli puhdas 0 :-) ja yllätys yllätys voittonolla, tulosta en meinannut uskoa todeksi, kävinkin kolme kertaa katsomassa tulostaulua onko sinne tullut virhe, mutta ei, kyllä minulle kaulaan pujotettiin "kulta mitali".

Kun kaikkensa antaa niin sitten käy vanhalle niin että paikat ei kestä, elikkä reväytin oikean jalan takareiden, onneksi se tapahtui ihan lopussa ja sain Taran menemään kaksi viimeistä estettä vaikka itse linkutin perässä.

Toinen päivän rata oli hyppäri ja Salme Mujuselle tyypillinen, paljon suoria putkia, elikkä olisi tarvinnut keretä juoksemaan paljon, että olisi saanut koiran tulemaan hypyt kiertäen. Selvitimme kahdeksan ensimmäistä estettä ihan kelvollisesti, mutta sitten en enää ehtinyt oikeaan kohtaan ohjatakseni Taran hypylle oikein (en pystynyt tolla jalalla juoksemaan, vaikka sisukkaasti yritin), eli väärä este ja hyl.

Tässä vielä viikonlopun  tulokset:  

Kisa A    5,69                                                                                  <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Kisa B  22,07                                                                               

Kisa C    0 (sij. 1)          

Kisa D     hyl         

 

1908623.jpg