Eipä parempaa päivää voisi agitreeneille olla kuin perjantai-ilta.

Meidän treenit alkaa jo perinteeksi käyneellä "mutustelulla"  http://www.cosgan.de/images/smilie/nahrung/k035.gif juhlitaan sitä mikä on sillä hetkellä ajankohtaista, vaihdetaan kuulumisia ja puretaan paineita. Tällä kertaan aiheena oli kaupunkitaiston suhteellisen hyvät suoritukset jotka perjantain poppoo sai aikaiseksi, voisiko sanoa "parhaimmistoa" kyllähän sitä nyt oli syytä jotenkin juhlistaa http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a020.gif.

Kyllä tässä seurassa viikon hirvittävä työtaakka kaikkoaa ja nauruhermot on koetuksella http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a065.gif, vatsalihaksista puhumattakaan, siis aivan ihana sakki treenaamassa, tulee samalla kerralla hoidettua treenit ja pääkopan puhdistus.

No, kun tämän terapian jälkeen päästiin radalle joka koostui vain muutamista esteistä oli olo kuin pilvissä leijuisi. Malla oli aivan uskomattoma ihana. Katselin aiemmin päivällä videota jonka Johanna lähetti ja päätin että alamme harjoittelemaan kaukaa ohjausta, siis leijeröintiä kehiin ..... http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/s015.gif

Onnistuttiin aikas hyvin, joten tätä lähdetään ihan oikeasti nyt työstämään, Malla oli aivan superhyvässä vauhdissa ja hyvällä asenteella, jee jee jee ! ! !

Leksukin käväisi radalla, omaan hömppämäiseen tyyliinsä ja Tara pääsi lopussa radalle niin että rimat oli jo poistettu, otettiin ohjauksia. Oli tuo mummeli vähän ihmeissään kun ei ollut minkä yli hypellä, vaan riemuissaan se radalla kuitenkin meni, kontaktit otti hienosti ja ohjaukset toimi. Kyllä Tara näyttää kaipaavan vielä tätäkin toimintaa niin onnelisen näköinen se oli http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/k055.gif