Päivitystä ja sivujen pientä uusimista (on vielä hiukkasen kesken).

Hui tätä pakkasta ... hurr http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/r060.gif  Vaan oltiin sitä kuitenkin Marian ja koiralauma kanssa metsälenkillä n. tunnin verran. Eikä yhtään paleltanut kun oli tota vaatekertaa useampi kerros. Koiratkaan ei pahemmin jalkojaan nostelleet onneksi. Toivotaan nyt että hiukkasen lämpenee, muuten olisikin aivan ihanat ulkoilukelit auringon paistaessa.

Käväistiin Mallan kanssa Lempäälässä kisaamassa 5.2. parin startin verran hylkyjä http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a070.gif. Onneksi Maria ja Rokki onnistuivat paremmin ja nousivat kakkosiin. Ikävää tosin, että nyt ei olla kisailemassa enää samassa luokassa.

Muutto on onnistuneesti ohi ja pikku hiljaa alkaa elo rauhoittumaan. Edelleen on tavaroita hukkateillä, mutta nyt alkaa jo näyttää vähän paremmalta silläkin rintamalla.

Ensi sunnuntaina päästään vihdoinkin Mallan kanssa treeneihin mukaan http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gifkiva juttu. Aika pitkä väli tässä onkin ollut, edelliset harkat kun oli viimevuoden marraskuussa, joten kyllä onkin jo aika päästä vähän irrottelemaan.