Ihanaa tämä loma, voi vitsi kun tästä osaa nauttia sydämmensä kyllyydellä, pahus vaan kun sitä on jäljellä enää päivä.

Tänään on taas nautiskeltu ihanasta aurinkoisesta pakkasaamusta Hosiossaaren metsämaisemissa. Leksun tassuja jossain vaiheessa vähän palelsi, mutta se kun on sellainen pieni sittiäinen, niin senhän sai nappattua  kainaloon ja lämmittettyä vähän tassuja ja taas mentiin. Kumma juttu tuo Tara, vaikka se juoksee koko ajan lumihangessa ei sen tassuja näytä paleltavan, sehän kyllä juoksentelee niin paljon ettei siinä sit taida kylmä tulla sillä liikuntamäärällä.

Iltapäivällä piipahdin sitten Porissa tutkailemassa Piken uutta perheenjäsentä, 10 vko ikäistä "sakemanni" tyttö Elliä. Söpöläinen oli, ei voi muuta sanoa.

Taran kanssa ollaan harjoiteltu sylikäännöstä sekä poispäinkäännöstä ja ne on alkaneet sujua näin yksittäisinä harjoitteina jo ihan hyvin. Leksukin jo oppi tänään poispäinkäännöksen, eilen sitä ei saanut millään käsittämään mitä mä siltä haluan, huomenna jatketaan sylikäännöksen opettelua.

Tokostelua ei olla sitten harjoitettu laisinkaan, jäi niin nuo sunnuntain agiohjaukset harmittamaan, että toko ei ole taas laisinkaan  kiinnostanut.

Nyt harmittelen että huominen Janita Leinosen koulutus peruuntuu takuuvarmasti. Janitalla on kymmenen asteen pakkasraja ja se kyllä ilmatieteenlaitoksen sivujen perusteella ylittyy. Tietysti sitä vielä toivoo huomisaamuun asti että ennusteet eivät pidä paikkaansa, jäämme siis odottamaan aamua mitä tuleman pitää.