Ollaan me jotain tehty, vaikka kirjoitusten puuttumisen perusteella vois jotain muuta luulla.

Viime viikolla käytiin tiistaina Suvin ja Tytyn kera agikentällä ottamassa pientä treeniä. Estekuvio oli, aita - puolikkaat kepit (6 keppiä) - aita - puolikkaat kepit.

Leksu tarvitsee harkkaa keppien itsenäisempään suoritukseen ja eka keppivälin hakemiseen. Keppien sisäänmenon haku ei oikein hyvin sujunut, mutta saatiin kuitenkin onnistuneita suorituksia pujottelusta.

Mallakin opettelee keppien suoritusta, joten sitä otettiin mallalle kummaltakin puolelta jokunen kerta. Lisäksi otettiin kontaktiharjoitukset.

Taran kanssa harkattiin keppejä takaaohjauksella sekä koitettiin reilulla etumatkalla vedättämistä. Takaa ohjattuna Tara suoritti kepit moitteettomasti ja haki oikean aloitusvälin kummaltakin puolelta. Vedättämällä keppien oikealta puolelta ohjattuna hieno suoritus, mutta vasen puoli osoittautui hankalammaksi, jos olin liian paljon edellä aloitti toisesta välistä. Tähän tehtiin jokunen toisto aina välimatkaa pidentämällä, niin saatiin siihenkin onnistunut suoritus lopussa. Lisäksi Taralle myöskin kontaktiharkkaa.

Perjantaina olimme sitten sakilla harkkaamassa, mukana Maria ja Rokki, Suvi ja Tyty sekä Johanna ja Halla. Jatkettiin tuota tiistaina tehtyä harjoitusta parin aidan lisäyksellä niin että saatiin kontaktit mukaan tähän samaan rataan.

Edellinen harjoitus oli tuottanut tulosta ja Leksu meni aivan uskomattoman hienosti kepit ja haki ekan välin Nauru jee...! Tää toimii siis siltä "oikealta" puolelta, toinen puoli tuottaa vielä vaikeuksia ja sitä pitää rauhassa hioa kuntoon.

Tara meni nyt kepit hienosti sekä takaa ohjattuna että edestä vetämällä joten sekin on nukuttujen öiden jälkeen saanut palaset kohdalleen. Hypyissä tinttaa joten sitä pitää nyt katsastella myöskin ihan rauhassa ja ajatuksella.

Mallalle taas keppejä molemmin puolin, hypyn takana odottamista ja kutsusta hyppy, sekä yhdistelmä hyppy-putki-hyppy. Malttia ei ole koko aikaa keskittyä tähän tekemiseen, vaan pitää välillä käydä vieressä seisovia naisia katsomassa, jos vaikka joku vahingossa rapsuttaisi Silmänisku.

Sunnuntaina poikettiin vielä illalla kentällä ja otettiin puolikkailla kepeillä jokaiselle omanlaiset harkat. Tietysti ne kontaktit otetaan joka kerta kun kentällä käydään, ainakin Taralle ja Mallalle.

Lisäksi ollaan tehty ahkerasti metsälenkkejä, hihnalenkkiä en ole tehnyt kuin aamuisin.

Lauantaina tein myös pienet jäljentyngät Leksulle ja Mallalle. Kummankin jälki oli liian lyhyt joten ensi kerralla saavat vähän pidemmät. Leksu hoksas vasta lopussa mitä oikein siltä odotetaan, Malla hoksas homman kyllä jo kohta alussa ja olisi halunnut jatkaa, ei edes namikulho lopussa kiinnostanut kun maan haistelua vaan jatkettiin. Autolle palatessa Tara katseli niin kaihoisasti kun olin ollut toisten kanssa jäljellä, niin olihan sillekkin sitten se jälki tehtävä. No Tara jäljesti innokkaasti, mutta siihen omaan siksak tyyliinsä, ei se siitä eroon varmaan pääse.