Tänään suuntasimme Taran ja Leksun kanssa Poriin hieroja Minnan luo.

Taralle oli tilattu hieronta ja Leksulle varattu hetki tutustumiseen päämääränä että oppisi vieraiden ihmiste kosketukseen ja toiveena että joskus saattaisi ehkä jopa hierontakin onnistua.

Reissu oli enenmmän kuin onnistunut. Ensinnäkin Leksu ei edes haukkunut kun näki Minnan tulevan autosta. Päästin koirat tutustumaan huoneeseen kun tultiin sisälle, Leksu ei tässäkään vaiheessa osoittanut minkäänlaista varautuneisuutta ja meni Minnan luo ja antoi silittää itseään ilman murinoita. Siinä kun juteltiin, niin koiruudet alkoi leikkimään keskenään (mitä ovat tehneet kotona ehkä vain pari kertaa).

Taralta löytyi pari kipeätä kohtaa , se kuinka kiepäitä ne kohdat oikein oli jäi hieman epäselväksi koska Tara omistaa erinomaiset näytteliänlahjat ja kaikki mikä hivenenkin sattuu pitää esittää äkkinäisillä kiljahduksilla. Tähän asti Taralla ei noita jumituksia pahemmin ole ollut ja tulimme siihen tulokseen että nuo kipeydet on tulleet kuonopannan käytöstä (olen käyttänyt metsälenkeillä), niimpä Tara tulee olemaan tosi tyytyväinen kun kuonopanta noilta lenkeiltä poistetaan käytöstä. Metsässä on liikaa kiihdyttäviä hajuja, eikä Tara pysty kulkemaan pää rennosti eteenpäin, vaan sen pitää kuonopannassakin vetää ja näin pää suuntautuu vinoon ja aiheuttaa kipeytyneen rintalihaksen. Muuten Tara kyllä näytti nauttivan Minnan käsittelystä.

Leksu oleili siinä lähistöllä, enimmäkseen mun kainalossa ja yritti pari kertaa mennä myös Taran kainaloon kun Taraa hierottiin, mistä tämä meidän nainen ei ollut moksiskaan, vaan nautti käsittelystään.

Taran jälkeen otettiin Leksu siihen mun ja Minnan keskelle, se sai olla ihan rauhassa ja hakeutua itse rapsuteltavalsi. Aivan uskomatonta ... Minna sai rapsutella ja edetä pikkuhiljaa sormenpäillä pyöritellen Lekun läpi niskasta hännäntyveen. Leksu jopa heittäytyi ihan itse Minnan eteen kyljelleen, eli osasi sekin nauttia tästä pienestä koskettelusta JEEEEE! Tämä käynti oli todella palkitsevaa.

Tiesin että Minna voisi olla se oikea henkilö tähän asiaan, kyllä koira koiraihmisen tunnistaa, niin se vaan on.  ERITTÄIN SUURI KIITOS MINNA!!

Sitten suuntasin katsomaan Porissa ollutta mätsäriä, toiveena että Sylvi olisi tullut opettelemaan näyttely käyttäytymistä, vaan ei näkynyt. Paljon muita tuttuja sillä kyllä oli. Pikekin oli tuonut Ellin turistiksi katsastamaan muita koiria. Katselin touhua vähän aikaa, mutta siellä oli niin järkyttävän kylmä ja Tarakaan ei hieronnan jälkeen saanut olla kylmässä joten lähdin ajelemaan kotiin.

Illalla mentiin vielä Leksun kanssa Hosiossaareen tekemään lenkki Marian ja Rokin kanssa, otettiin myös pojille pienesti agia. Loppulenkillä pojat innostuivat leikkimäänkin, vieläkin Leksu palaa takaa-ajossa herkästi jalkoihin, mutta ehkä ne jossain vaiheessa saattavat leikkiä oikein kunnollakin kunhan tuo Leksu kerää ensin itseensä lisää rohkeutta.