Jee! viimeinkin on lumet sulaneet agikentältä ja perjantaina oli kuivana se osa kenttää mistä olimme ensimmäisenä lumet syrjään siirtäneet. Niinpä suunnattiin hyppyharkkaa tekemään. Mukana olivat Suvi ja Tyty, Maria ja Rokki, Sari ja Taavi ja mulla oli molemmat koirat. Hienosti sujui hyppelyt, Tara oli jo konkari koska viime syksynäkin olimme noita harjoituksia jossain muosossa ottaneet. Leksulle asia oli uutta, hienosti siltä kuitenkin homma sujui, ainoa miinus oli että jokusen kerran karkas lähdöstä, se oli lähinnä omaa syytäni kun en ollut tarkkana.

Lauantai päivän käytin siivoamiseen ja koira parat, jotka haluavat aina ulos kun siivoan eivät nyt päässeet sinne, kun osa pihaa on vielä siivoamatta orapihlaja-aidan leikkauksen jälkeen. Nyt siis jutuivat olemaan koko päivän sisällä ja olivat sen näköisiä kuin olisivat murjottaneet. Kyllähän me toki vielä illemmalla mentiin metsään lenkille. Hiihtäjät olivat kaikonneet Järilän majan maastosta, niinpä pääsimme sinne pitkästä aikaa vaeltamaan, Mariasta, Pippasta ja Rokista saimme mukavaa lenkki seuraa.

Sunnuntaina suunnattii taasen Hosiossaareen, käytiin ensin tunnin lenkillä ja sitten agikentälle ottamaan pientä harkkaa Marian ja Suvin sekä heidän nuorisojengin kanssa. Leksu oli jotenkin vaisu, ei laisinkaan sitä vauhtia mitä se yleensä pitää, olisikohan tuo lenkki vienyt voimat? Taran kanssa sain vihdoinkin kokeiltua paria juttua joita oon jo pitemmän aikaa halunnut koittaa, no nekin lopulta sujui pienen harjoittelun jälkeen, olen siis tyytyväinen ....Hymy.

Huomenna onkin sitten Taran hieronta, joten huomiset lenkit on Taran osalta aika minimaalisia, voi raukkaaOtsan rypistys. Jännittää vähäsen miten Leksu suhtautuu Minnaan, antaako yhtään lähestyä. Siitä siis olemme huomenna viisaampia ja nähtäväksi jää pystytäänkö Leksua hieromaan vuoden päästä vai eikö koskaan.