Taas on aikaa vierähtänyt edellisestä päivityksestä.

Agitreeneissä on nyt käyty Noormarkussa eilen ja viime viikon lauantaina. Molempina päivinä tehtiin lyhyitä ratoja ja se sopii meille, ei tarvii odotella omaa suoritusvuoroa kovin kauaa ja pystyy keskittymään tekemiseensä. Täytyy myöntää etten haluakkaan treenata kokonaisia ratoja kuin silloin tällöin, nämä lyhyet kiemurat on paljon tehokkaampia.

Olin tyytyväinen treeniin ja erityisesti eiliseen päivään. Taran kanssa yhteistyö sujui hyvin ja tuli muutamaa ohjauskohtaa pohdittua ja kokeiltua että löytyi se meille sopiva tapa edetä. Rimat oli tällä kertaa medikorkeudessa ja se hiukan muuttaa ohjausta, kun koiran ei tarvitse hypätä korkeutta niin sen alastulo osui lähemmäs aitaa, eikä tullut noita laajoja kaarroksia niin helposti.

Leksu pääsi myös kokeilemaan kumpanakin lauantaina muutamaa estettä. Edellinen lauantai oli vähän toheltamista, eikä ihme, sillä sen edellisestä kerrasta oli kulun jo jonkin aikaa. Puomille ei mennyt ja niinpä laitoin Leksun hihnaan ja vein väkisin puomin ylösmenon (ylös meno siis tökkii jos outo puomi), jonka jälkeen menikin jo vapaaehtoisesti puomin uudelleen.

Eilinen olikin jo ihan erillaista menoa kuin viikko sitten, halli oli jo tuttu ja ihmisiä käytiin moikkaamassa häntä heiluen, esteet mentiin hienosti ja vauhdilla, myös puomi. En osaa Leksua vielä ohjata (no se tietysti on harjoittelun puute) ja sorrun ohjaamaan niinkuin ohjaisin Taraa ja näin hukkaan Leksun johonkin taakseni, mutta eilinen antoi taas näytteen, että tästä voi tulla vielä mielenkiintoista ja palkitsevaa kunhan päästään keväällä aloittamaan säännölliset harjoitukset.

Tokostelu on nyt vähän jäänyt, en päässyt viime viikolla harkkoihin Taran kanssa, kun täytyi hoitaa mummin velvollisuuksia ja käydä Adalmiinan "mummin kullannuppu" kolmivuotis synttäreillä. Tänään ne jää väliin kun olen niin flunssainen, aamupäivällä tuli jo kastuttua oikein perusteellisesti alusvaatteita myöten, kun käytiin perinteiseksi käyneellä viikonlopun metsälenkillä Marian poppoon kanssa ja siellä alkoi sataa vettä oikein kunnolla.

Pientä harkkaa ollaan tässä kotosalla otettu silloin tällöin ja lenkillä ollessa otetaan pieni seuraamispätkä, elikkä aika vähäistä on harjoittelu tosiaan ollut.

Kevättä tässä kovin odottelen ja kevään myötä lisäenergiaa noihin harjoituksiin. Aloitin odottelun muuttamalla blogiin keväisemmän värityksen. Jospa se sieltä piankin ......Cool