On nämä päivitykset jääneet jostain kumman syystä. No koitetaan vähän kerrata taaksepäin löytyiskö mitään mainitsemisen arvoista.

Harkattu on tosi pienellä porukalla (kumma juttu että jotkut pitää lomaa agilitystäkin :-o ), no jos on ollut väki vähissä niin harjoitukset on olleet sitäkin tehokkaampia. Olemme nyt harjoitelleet hyppytekniikkaa, erillaisia lähetyskulmia, eteenmenoja ym. on ehditty pohtimaan suorituksia ja etsimään erilaisia vaihtoehtoja ohjaukseen, näitä ei ehdi tekemään isommassa ryhmässä.

Metsälenkkiä ollaan tehty porukalla Marian ja hänen koiriensa kera ja yhtenä päivänä polulla oli kyy, neljä koiraa oli onnistuneesti sen jo ohittanut (onneksi) kun Maria huomasi sen. Loppumatka sujuikin sitten maata tuijottaen.

Kaupunkitaistelu lähestyy, se pidetään 9.8. ja siihen osallistuu siis Rauma (RKS), Pori (WeCa), Laitila (WUH) ja sitten tietysti  Harjavalta (HARJA), olemme Taran kanssa maksijoukkueessa. Rata oli nähtävillä eilen ja kisaan valittun joukkueen jäsenet olivat eilen ensimmäistä kertaa harjoittelemassa rataa, Tara ei ollut lainkaan kuulolla ja itsellä ei ollut mitenkään paras mieliala päällä, niinpä se harjoitus meni kyllä täysin penkin alle. Toivotaan että ensi perjantaina harjoitus sujuisi hieman paremmin.

Ai niin viikkoa ennen kaupunkitaistelua alkaa neljän viikon LOMA, olen sitä kyllä jo kaivannutkin. Osa loma-ajasta menee lastenhoidon merkeissä, mutta onhan se kuitenkin erilaista tekemistä kuin normityö.