Tiistaina töiden jälkeen kiiruhdettiin taas metsälenkille Marian ja Rokin kanssa. Kotona kerettiin vain käväistä, kun lähdettiin Taran kanssa Peetsan treeniin. Paikalla oli tällä kertaa koko porukka, mutta silti ehdittiin harkkaamaan ihan kivat pätkät. Meillä tökki parissa kohtaa aika pahasti ja molemmissa kohdissa syy oli ihan sama, lopetan haltuunoton kesken enkä vie sitä loppuun asti, siinä se. Mun pää ei ota vastaan montaa asiaa ja nyt kun olen harjoitellut Taran kanssa irtoamista niin haltuunotot on kokonaan jääneet, enkä niitä enää osaa ottaa, joo..o kyllä agility saisi olla vähän yksinkertaisempaa.

Keskiviikkona töistä tultua porhallettiin Mallan kanssa Peetsan esteille ja seuraksi tuli Suvi ja "musta torpedo" Tyty. Mallan kanssa jatkettiin samoja juttuja mitä on tähänkin asti tehty ja niissä tullaan pysymäänkin jonkin aikaa. Toivottavasti kontaktien harjoittelu näin nuoresta iästä alkaen tuottaa tulosta ja saisimme myöhemmin nauttia opituista tavoista. Illemmalla oli taas metsälenkin vuoro ja seurana kukapa muu kuin Maria poppoonsa kera.

Tänään lähdin töistä hivenen aikaisemmin kun oli päivällä niin kiire, että ruokatunti jäi pitämättä, siispä soitto Marialle lähteekö metsään lenkille. Joo sinnehän me suunnattiin, ehdittiin käymään ennen kuin Rokki meni juoksentelemaan vieheen perään. Illalla menin kentälle Mallan kanssa vetämään "pentujen leikkikoulua", pentuja olisi voinut olla vähän enemmänkin, mutta hyvä kun oli paikalla edes muutama.

Huomenna onkin sitten taas perjantaitreenin vuoro. Olen sinne miettinyt jo radat valmiiksi teemalla "vauhtia radalle", katsotaan sitten miten se toteutettuna sujuu.