TARA 

Taralle tehty jälki ajettiin viime sununnuntaiaamuna vesisateessa, joo ... Taran jäljeksi ihan mukavasti, liikaa intoa sillä on ja se verottaa keskittymistä, palasi kuitenkin aina takaisin jäljelle kun siitä lähti sivuun. Ensimmäisen kulman otti hienosti, pienen odottelun ja pyorimisen jälkeen lähti oikeaan suuntaan, toisella makauksella sain seisoskella jonkin aikaa ennenkuin oikean kohta löytyi, siitä kuitenkin heti oikeaan suuntaan. Itse pysyin tosi rauhallisena, annoin Taran viedä, joten en pysäytellyt kun lähti jäljen sivuun, mutta uskaltaisiko ilman näkyviä merkkejä antaa sen vaan mennä?  HUOM! jos joku vaan osaa neuvoa miten Taran liika intoilu saadaan kuriin, otan neuvot kiitollisena vastaan.

Tiistaina kävin nyt ekan kerran Taran kanssa Peetsan pitämällä tunnilla, se on keväällä alkanut alkeiskurssi, mutta meillä on niin paljon tällä hetkellä pielessä ettei tee yhtään pahaa saada uusia näkemyksiä, meidän yhteistyöhön. Lupasin jatkaa käymistä nyt syyskaudella.

Perjantaina olikin sitten vakkariharkat "Dolly-ryhmällä" Maria oli lähettänyt kaikille radan Clean Run-lehdestä, siinä oli samalle radalle kolme tasoluokkaa. Ehdittiin tekemään kaksi versiota vaativimmista radoista, erittäin hyvä harkka, kiitos!

Ai niin, Taralta löytyi kaksi punkkia ääk! ja yök! voi kun mua inhottaa. Toisen löysin perjantaina, oli korvan juuressa sisäpuolella, mutta vasta sellanen littana versio, mutta voi kauhistus.. Yllättynyt!! sunnuntaina löytyi oikein kauheen kokoinen ja tosi piukee (en oo vielä ikinä nähnyt niin isoa). Toivottavasti sain sen kokonaan pois, jotenkin jäi epäilyttämään Otsan rypistys.

LEKSU

No Leksun kanssa nyt ei oikein mitään erikoista, se jatkaa Mallan juoksuttajana olemista ja painikaverin viran hoitamista. Loukkasi jalkansa torstaina juostessaan metsässä Malla perässä ja se alkoi vaivaamaan sitä uudestaan perjantaina agitreenissä. Leksulla olis ollut nyt ihanasti intoo mennä, pieni pätkä ekalla radalla mentiin, mutta sitten huomattiin sen ontuminen, joten seuraavan radan hypyille ei enää päässyt. Lauantaina jätettiin metsälenkki tekemättä ettei jlka rasitu.

MALLA

Malla kasvaa aika vauhtia, eli ei jää pieneksi mitä jo vähän pelkäsin, kun en mitään kirppukoiraan halua. Toimintaa kaipaa tämä neiti, ja energiaa riittää. Jonkin verran saa sitä purettua Leksun kanssa riekkumisessa, mutta kyllä vaan itsekkin pitää jotain aina keksiä jos sopivaa juttua eteen tulee. Vessa on Mallalle mukava paikka, jos ovi vaan jää niin että sinne pääsee. Sieltä sitten raahataan vessapaperirullapussi ja tietysti myös pussista pudonneetkin rullat kannetaan keittiöön. Keittiöstä läytyy myös yleensä näissä tapauksissa vessaharjateline sekä harja. Viimeksi oli myös jalkalistaa nakerreltu.

Jostain systä Malla haluaa kaivautua sohvapöydän läpi ja innostuessaan kaivaa vimmatusti keskellä pöytää, nyt on kaivuukohteeksi otettu välillä myös sohva, mikä saa minut älähtämään. Myöskin huonekalujen järjestystä täytyy muuttaa, neiti nimittäin suunnittelee sohvan selkänojalta kirjahyllyyn hyppäämistä. Nyt se on estetty siirtämällä sohva vähän kauemmaksi.

Neitokainen on myös saanut vähän omaa tahtoa ja myös näyttää sitä välillä. Luoksekutsu ei näytä enää tehoavan kaikkina aikoina heti, vaan näkee miten se punnitsee lähteäkkö vai ei. Ennen myös pissalle käsky tuotti aina tuloksen, nyt pidetään mua välillä pilkkana ja juostaan vaan ympäriinsä ja sukelletaan villiviinien sekaan ja kuikuillaan sieltä eikä aikomustakaan kyykätä. Tää on tosi raivostuttavaa aamulla kun pitäisi töihin ehtiä.

Tänään sitten metsässä aamulenkiltä palatessa, kun olin jo Taran ja Leksun laittanut autoon pyysin Mallaa tulemaan, niin mitä teki tämä tytteli ... sillä oli just menossa kaivaushomma siinä auton vieressä ja kun kutsuin lähti viilettämään karkuun toiselle puolelle autoa. No odotin ja tulihan se sieltä auton takaa, mutta kun taas näytin avonaista ovea lähti se jälleen viilettämään auton toiselle puolelle .. ääh!! Voin kyllä sanoa, että tää leikki loppui lyhyeena025.gif

1251023517_img-d41d8cd98f00b204e9800998eMalla poseeraa Senjan kanssa lagottopäivillä 9.8.09

Torstaina aloitin syksyn toko-koulutuksen koirakerhon kentällä, koulutettavia ei ollut kuin kaksi paikalla, mutta ensi kerralla pitäisi ryhmän olla täynnä. Olen luvannut pitää tuota koulutusta joka toinen viikko. Aloitan myös 4-7 kk ikäisten pentujen leikkikoulun ensi torstaina ja se olisi sitten aina vuoroviikoin tuon tokostuksen kanssa.  Agiryhmä on tänä syksynä mulla vaan kaksi kertaa ja ensi keskiviikon jälkeen olen vapaa näistä harkoista.