No niin, nyt on sitten Leksu päässyt "palleistaan".

Eilen oli tämä operaatiopäivä ja eilinen ilta menikin huilaillessa, sille ei laitettu heräämispiikkiä joten oli aika tokkeroinen koko illan. Mietin että täytyisikö hakea patja lattialle ja maata siinä Leksun kanssa sitä lohduttamassa , mutta hylkäsin sen ajatuksen kuitenkin. Yö tulisin sitten nukuttua huonosti kun Leksu koko ajan etsi jonkinnäköistä lohtua minusta, eikä tuo tötterö sen päässä mitenkään asiaa parantanut, joten ehkä olisi se patja sittenkin kannattanut sinne lattialle raahata.

Aamulla käytiin pienellä pissalenkillä, ruoka maittoi ja joi nyt sitten sen edestä mitä oli juomista edellisenä päivänä ja yönä pantannut. Tuo toinen silmä varmaan tekee ettei osaa laisinkaan hahmottaa esim oviaukkoa tötterö päässä, vaan aina törmää ovenpieleen eikä osaa siirtää itseään, yrittää vaan epätoivoisesti päästä läpi.

Kotiin jäi ihan hyvin kun lähdin töihin ja ruokatunnilla kävin puolen päivän aikaan katsomassa että kaikki on kunnossa sekä päästämässä pissalle.

Kolmen jälkeen poikani soittaa että tuu kotiin Leksu sekoilee, se oli saanut tötterön aukeamaan ja oli purrut sitä ja se oli vähän haljennutkin, lisäksi oli vetänyt liinan kaapin päältä lattialle ja mulla oli siellä lasilyhty joka oli tietysti sitten lattialla pirstaleina. Leksu oli kuulemma yrittänyt lähes kiivetä seinälle.

Sitten tälläinen tapaus, mulla on naulakossa roikkumassa hihnoja, lähinnä sisäeteisessä noita näyttelyhihnoja mutta siinä oli myös hiljakkoin ostettu uusi ulkoiluun tarkoitettu talutushihna, poikani löysi Leksun siitä roikkumasta kun tuli kotiin ...iik!!, sanoi sen tosiaankin roikkuneen siinä, että jos ei olisi tullut kotiin niin Leksu olisi voinut siihen vaikka kuristua. Paras näyttelyhihna oli syöty poikki ja toisa nakerreltu niin että senkin saa heittää.

Elikkä, arvatkaapa kuka lähti kotiin ennen kuin työpäivä päättyi .... (olisi tarvinnut töiden puolesta olla jopa normaalia pitempään), mutta minä kotiin suorinta tietä.

Joo, totesin kotona heti, että Leksulla oli kipuja joita se yritti kaikin konstein helpottaa ja purkaa paineita, oli niin tressaantunut että oksensi pari kertaa. Annoin kipulääkkeen (lääkärin mukaan hänen suoneen antamansa kipulääke piti tehota pari päivää) ja jonkin ajan päästä tilanne helpottui ja Leksu rauhoittui ihan selvästi.

Annoin tilanteen tasoittua ihan rauhassa ja mentiin pissalenkille vasta sitten kun kaikki näytti olevan jo kunnossa.  En pidä tötteröä kun olen itse paikalla vahtimassa, mutta ei Leksu yritäkkän erityisemmin nuolla tuota leikkauskohtaa, ainoastaan etujalkojaan välillä niistä kohdin kun oli se tippa.

Nyt on viritetty vanha t-paita suojaksi ja Leksu makailee ihan rauhassa. Mietinkin tässä uskallanko jättää sen t-paidan varaan huomenna kun menen töihin, tuo tötterö selvästi ahdistaa Leksua enkä haluaisi tämän päivän toistuvan. Sitäkin jo mietin miten saisin Leksun työpöytäni alle häkkiin päiväksi, jos sillä olisi turvallisempi olo kun olisi mun lähellä .... mutta jos se rupee sieltä murisemaan, niin ei taida olla kovin mukavaa asakaspalvelua kun pöydän alta kuuluu rähinää.......

Taas tuli muuten takapakkia täsä ihmisten hyväkymisessä. Tämä lääkärissä käynti palautti taas rähjä Leksun takaisin ja tänäänkin tossa lenkillä piti äristä oikein kunnolla vastaantulevalle. Uskoisin kyllä että kun asiat normalisoituu niin ohitukset saadaan taas aika pian sujumaan.