Perjantaina kokoonnuttiin vielä tämän syksyn viimeiseen perjantai harkkaan. Otettiin hyppytekniikkaa ja vähän irtoamista, muuta ei sitten olisikaan voinut ottaa, ilta kun hämärtyi tosi nopeasti. Myös Malla pääsi kokeilemaan viiden aidan sarjalle (rimat maassa) ja vauhdikkaasti se menikin namilautaselle ja sieltä vielä takaisinkin tultiin samalla vauhdilla. Siis, a055.gif vauhtia näyttäsi tuossa pikkuipanassa riittävän, toivottavasti se sitten säilyy.

Lauantaina Pohjanpalon Pasi jakeli oppejaan. Taas tuli löydettyä ohjauslinjoja joita ei itse olisi osannut ajatella, tosi hyvää koulutusta. Tässä jo alkoi haaveilemaan, joskos harkat olisi tätä tasoa, niin miten hyväksi sitä oikein pystyisi kehittymäänPäättämätön.

Peetsan koulutuskin oli tänään joten otin sinne mukaan Leksun, koska Tara oli ollut jo Pasin opissa.

Voihan veljet!! Leksu suoriutui aivan uskomattoman hienosti, sillä oli vauhtia ja kova intoe035.gif. Peetsalta sain hyviä neuvoja kepeille vientiin ja haltuunotossa, ne täytyy nyt koittaa muistaa kun Leksun kanssa treenailee.

Huomenna pitäisi tehdä Taralle vielä tämän vuoden viimeinen verijälki, sitten jäädään odottelemaan kevättä ja katsotaan silloin vieläkö osataan jäljestää.

Ja taidan sittenkin päästä eroon tuosta syysflunssasta, vaikka tuntui jo siltä ettei se hellitä otettaan minusta millään. Tänään on ollut jo tosi hyvä olo, enkä herännyt viime yönä kertaakaan yskimään a035.gif, jees ...!! Tiedossa ehkä vähän vähemmän väsynyt Tuula.