Viikko on taasen vierähtänyt päivittämisessä joten tässä jotain siltä ajalta.
Maanantaina 19 päivä käväistiin Harjavallassa, otettiin pientä agilityharkkaa Marian ja Pippan kanssa, käytiin pienellä metsälenkillä ja tein myös pienen jäljen Sinnalle.
Ollaan nyt otettu Sinnan kanssa keinua aina kun kentällä käydään ja sama tahti jatkuu kuin ennenkin, keinulle meno on se ongelma. Kun Sinnan saa menemään keinun kerran niin sen jälkeen menee sitä kyllä, eikä oo aikomustakaan kieltäytyä, edistysaskel tässä hommassa on se ettei lähde enää karkuun keinun huomatessaan.
Jälki meni omasta mielestäni hyvin, tein siihen kaksi pientä makauskulmaa (huom! olen amatööri enkä oo varma teenkö ne oikein), ensimmäisen makauksen meni suoraan läpi mutta kulman kyllä otti hyvin, toisessa makauksessa maata haisteltiin siltä kohtaa paremmin ja myös kulma meni hyvin, ainoa pieni moka oli omani kun en ollut merkinnyt jälkeä tarpeeksi hyvin ja luulin että oltiin menty sivuun ja pysähdyin katselemaan niin keskeytin näin Sinnan etenemisen ja homma meni siinä kohdassa vähän pyörimiseksi.

Keskiviikkona Sinna lakkasi kokonaan syömästä, ei suostunut pistämään mitään suuhunsa, paitsi ruohoa, niinpä se sit oksentelikin niitä ruohotuppoja. Koitin vaikka mitä herkkuja syöttää, mutta ei kelvannut. Kun en ollut varma onko juonut niin juotin vettä varmuuden vuoksi lääkeruiskulla. Soitin eläinlääkärille torstai aamuna ja sovittiin että annan maitohappopakteeria ja jos ei mitään tehoa ole niin sitten perjantaina käydään näyttäytymässä. En tiedä mistä oli apua, mutta illalla suostu jo ottamaan lihapullan ja vähän piimää. Perjantai aamuna löysin lattialta heinätupon jossa oli useampi heinä tarttunut toisesta päästään kiinni muodostaen "viuhkan", eli toi tuppo oli ilmeisesti syynä tähän syömattömyyteen ja kun se oli saatu oksennettua ulos oli koirakin taas entisensä ja perjantai aamuna ruokakuppi tyhjeni nopeasti.