Tuntuu aivan uskomattomalta että ollaan saatu agistaa harkkojen merkeissä ulkona viikonlopun molempina päivinä.

Lauantaina Marian poppoon kanssa käytiin ensin aamupäivällä lenkillä ennen agiharkkoja, ihanaa kun sai tehdä lenkin metsässä ja valoisalla. Lenkin jälkeen Maria lähti kotiin kun oli flunssainen eikä jäänyt kentälle. Agistamassa oli siis tällä kertaa Johanna, Suvi ja minä.

Raahattiin esteet kentälle (ei sentään puomia) ja rakennettiin rata jonka olin netissä selaillessani löytänyt. Siinä oli ihan kivasti haastetta joten tehtiin se kahdessa pätkässä. Tara oli hyvin mukana ja sen kanssa oli kiva tehdä rataa. Leksu oli tosi intona kun pääsi mukaan hyppelemään ja menikin ensin alkuun oikein hienosti. Toisella pätkällä se sitten rupes ottamaan omia kuvioita mukaan ja piti oikein keskittyä tekemään jotain kohtaa että saatiin se sujumaan.

Mallallalle otin sitten lopuksi muutaman putkitoiston sekä keppiä, sai sekin purkaa vähän energiaansa.

Ilma oli aluksi heiman sateisen ja sumuisen oloista, mutta loppua kohti kirjastui ja lopulta saatiin nauttia ihanasta auringonpaisteestakin.

No kun kerta tällaisesta ilmastosta saimme nauttia sovimme, että otetaan agiharkat vielä sunnuntainakin.

Sunnuntaina tehtiin taas tunnin lenkki ennen harkkaa ja Maria tuli Pipan ja Rokin kanssa mukaan lenkkeilemään.

Ratana oli tällä kertaa Heinon Marjon rata edellisviikon agikisoista. Mukailtiin sitä sen verran että eka putki korvattiin aidalla joka oli meille eka este ja keinun jälkeen laitettiin rengas, sitten laitettiin este 17 (aita) niin että siitä mentiin A:lle ja sai palkata kontaktilta.

Taran kanssa oli taas ilo liidellä. Pari kertaa tiputti riman? mut muuten olin oikein tyytyväinen. Leksu taas oli ihan omissa maailmoissaan, sitä kiinnosti hajut eikä esteet joten se paineli tämän tästä omille reiteilleen ja meni useampaan kertaan ulos kentältä nostelemaan koipeaan metsään tai ojanreunaan. No, sit meikäläiselle riitti, kävin hakemassa sen ojanreunalta ja kannoin takaisin kentälle. Nyt uskoi että rataa mennään mun kanssani ja lopulta se suoritettiin ihan moitteettomasti.

Tämän päiväisen perusteella mulla saattaa olla hermoja raastava koettelemus Leksun kanssa ensi sunnuntaina kun olen menossa Noormarkkuun epävirallisiin. Aijon kyllä Tarankin kanssa siellä startata, saamme hyvää harjoitusta.

Mallalle otin taas lopussa putkea yhdellä hypyllä. Tyty pääsi vähän juoksemaan Mallan kanssa, mutta eivät ne oikein yhteistä leikkiä sitten läytäneet. Tyty ei tainnut oikein ymmärtää Mallan painimisleikkiyrityksiä. No lopuksi molemmat tytöt mennä jolkutteli omia juttujaan, jotenka ei niistä toisilleen seuraa ollut.

Mulla oli taas kerran kamerakin matkassa, vaan enhän minä sitä muista repusta ottaa ja sunnuntaina oli niin sumuin ilma ettei olisi kyllä mitään hyviä kuvia saanutkaan.

Laitan tähän perään Taran pentukuvan joka sattumalta putkahti jostain esiin, mielestäni Tara on kyllä ihan Taran näköinen jo tuossa kuvassa.

1258920642_img-d41d8cd98f00b204e9800998e