Perjantaina satoi kaatamalla, eikä oikein huvittanut lähteä agitreeniin, eikä perjantaina kaikki olisi päässeet paikallekkaan joten otettiin agitreenit sunnuntaina aamupäivällä. Olin katsonut Rauno Virran ykkösen radan ja se oli aikas yksinkertainen.

Tara pudotti puolessa välissä yhden riman ja ilmeisesti tästä johtuen välillä näytti ontuvan jalkaansa. Ei mitenkään selvästi, mutta kyllä sen aina välillä huomasi, joten lopetimme siltä erää siihen. Lopussa otin vielä etenemisharjoituksen, siinä rimat oli medi korkeudella.

Leksun kanssa menin radan myös, mutta silläkin oli aluksi jotain muuta mielessä ja lähti huitelemaan jonkun hajun perään? Saatiinhan me sitten ratakin lopulta jotenkin suoritettua.

Mallalle otin radan alkupätkän ja puolesta välistä kohdan jossa oli okseri, näin tuli sekin vihdoin harjoiteltua. Lopussa otettiin vielä etenemistä. Malla ei vaan irtoa putkelle vielä kuin yhden aidan takaa, Leksu kyllä eteni hienosti kolmen aidan takaakin.

Tänään oltiin aamulenkillä Järilässä ja samalla kertaa talloin pienet jäljet sekä Taralle että Leksulle. Leksu oli aivan intona ja käytti tosi tehokkaasti nenäänsä. Pyörimistä sillä vielä oli mutta nenä ei irronnut maasta ja aina lähti pyörähdyksen jälkeen takaisin jälkeä seuraamaan. Tää taitaa olla Leksulle se "sen juttu" olisi halunnut vaan jatkaa tota touhua.

Tara ... voi sentään, se on sellainen hötky että ei paremmasta väliä, sillä on niin kauhea kiire edetä ettei yhtään keskity tehtäväänsä. Tykkää kyllä tästä, vaan mitä sille keksisi että rauhoittuisi. Jotain suunnitelmia Marian kanssa laadittiin ja koitetaan niitä ensi kerralla, katsotaan onko mitään vaikutusta homman etenemiseen.

Tänään olin vielä illalla vetämässä Hosiossaaressa agilityryhmää ja paikalla oli peräti kaksi innokasta koirakkoa. Eipä noita vetokertoja enää olekkaan tämän kevään ja alkukesän osalta jäljellä kuin yksi ja sitten alkaa lomakausi.

Nut on veri sulamassa jääkaapissa. Käydään vetämässä huomen aamuna Marian kanssa jäljet sekä Rokille että Mallalle, annetaan vanheta n. tunti kun käydään metsälenkillä ja sen jälkeen katsotaan miten nuoriso selviytyy tehtävästään. Siitä sitten raporttia myöhemmin.