Juhannus sitten tuli ja meni. Lomaa on enää tämä viikko, joten aikas masentavalta tuntuu.

Varsin tekemätöntä aikaa tää on ollut, noin koirien puolesta. Nyt on niin lämminkin ettei päiväsaikaan mitään jaksa tehdäkkään. Mallalle olen ottanut nyt päämääräksi opetella keppien sisäänmenon varmaksi ja kepeillä etenemisen pyrin pitämään pienillä kikkaskonsteilla reippaana, ettei vaan ala kyllästymään tohon hommaan. Olen varsin tyytyväinen muutaman päivän harjoitteluun, sillä keppien sisäänmenot ovat onnistuneet varsin hyvin. Tuolla Peetsan esteillä ollaan menty matalaa keinua ja harjoituspuomilla ollaan opeteltu alastulokontaktin pysähdystä. Tietysti Tara ja Leksukin on päässyt jotain pientä ottamaan kun kerran ollaan agikntälle menty.

Maanantai oli varsin lagottotäyteinen päivä. Aamusta suunnattiin Harjavaltaan ja Anne tuli sinne Sylvin ja Bertan kanssa hakemaan HelsiTarista tilattuja märkäloimia ja treenitaskua. Itselleni otin myös tuon treenitaskun ja Leksulle märkäloimen, tytöille mulla olikin märkäloimi jo ennestään. Lisäksi tilattiin meidän harkkaryhmän kanssa Johannan piirtämällä logolla varustettuja tuotteita, logossa vastakarvainen koira ja siinä teksti Vastakarvaan, varsin näppärä kuva. Itselleni tilasin teepaidat ja colitsitakin. Tuo treenitasku on kyllä oiva ostos, ei hiosta niin kuin treeniliivi, mutta kaiken tarpeellisen saa taskuihin mitä nyt reenissä yleensäkkään tarvii.

Kulutettiin Annen ja koirien kanssa helteisellä kentällä useampi tunti. Koirat eivät kylläkään olleet parhaimmassa terässä noin kuumalla, mutta kyllä siinä nyt kuitenkin jotain saatiin tehtyä. Lisäksi tehtiin pienet lenkit metsässä ennen ja jälkeen harkkojen. Täytyy tähän loppuun vielä todeta, että kyllä on Sylvi äitinsä tyyppinen koira, ainakin tavoiltaan Silmänisku.

Iltapäivällä meillä oli sitten toinen tapaaminen täällä Kokemäellä tuossa koirakentällä. Tavattiin Nino poika ja katsottiin miten neljän lagoton yhteispeli sujuu. No, ei siinä mitään ongelmia ollut, täytyy treffata vielä jossain vaiheessa uudestaankin jos vaikka Nino tulisi muutamaksi päiväksi hoitoon kun perhe lomailee.