Sunnuntaina suuntasimme Noormarkkuun. WeCalaisia tuli kouluttamaan Jenni Leino ja meillä Taran kanssa oli ilo pästä mukaan koulutukseen. Rata oli tehty kivan kiemuraiseksi ja tarkoitettu tekniikkaharjoitukseen. Otettiin sieltä neljä pätkää, parissa pätkässä koitettiin paria versiota ja kahdessa muussa pätkässä lähinnä ohjauksen oikeaa suuntaa ja ajoitusta. Ihan hyvä koulutus, mutta kovin lyhyt se oli. Jäi sieltä kuitenkin jotain tuonne päähänkin muhimaan, toivottavasti ne säilyy siellä kevääseen asti, harjoittelut kun jää talvisaikaan niin vähälle.

Leksun kanssa edistymistä "kiekkorintamalla", käytiin tiistaina lenkkeilemässä kiekkokaukalon tuntumassa ja kohta missä viimeksi iski paniikki ohitettiin pienellä säpsähtämisellä ja aavistuksen epäröivällä olemuksella. Pakkaset jatkuu, jotenka käväisemme taas ensi viikolla luistinradan kupeessa, koska harjoitukset sujuu näin mallikkaasti.

Tänään päästiinkin taas käymään metsälenkillä, Maria kuononaamojensa kanssa oli mukana joten paluumatkalla pimeyskään ei tuntunut kamalalta kun oli seuraa.