Yskät on yskitty ja takanapäin varoaikoineen. On vietetty totaalista hiljaiseloa, ei harjoituksen harjoitusta olla tehty, eikä paljon muutakaan, lenkkejä lukuunottamatta.

Olen odotellut juoksuja noille tytöille, mutta ei niitäkään näytä tulevan joten maksoin ensivuoden lisenssin ja ilmoitin Sinnan Noormarkkuun WeCa:n kisoihin 6.1. Saa nähdä mitä niistä kisoista tulee, ei olla sitten esteitä nähtykkään kuin viimeksi Liedon kisoissa 11 marraskuuta, mielenkiintoista!? No kisasuunnitelmat voivat vielä romuttua noihin juoksuihin, että nyt vaan katotaan ja odotellaan mitä tuleman pitää.

Joulu vietetään tässä välissä ja sit alkaa taas tuo hirvittävä pelko kuinka paljon ennen uutta vuotta noiden rakettien sun muiden paukkujen ammuskelu alkaa ja myös kuinka pitkälle tammikuuta niitä paukahduksia kuuluu. Kauranversouute on hankittuna valmiiksi, se on aine mistä tähänastisten kokemusten perusteella on ollut edes vähän näkyvää vaikutusta, tässä vielä kuitenkin miettii mitä muuta vois Vertille hankkia (kaikenlaisia juttuja ja aineita on kokeiltuna vuosien varrella). Onneksi noi tytöt ei oo moksiskaan, eikä tuo pelko Vertistä ole tarttunut, siitä olen erittäin huojentunut ja onnellinen.

OIKEIN MUKAVAA LEVOLLISTA JOULUA
SEKÄ
ONNEA JA ONNISTUMISIA
VUODELLE 2008