Jätetään suosiolla pois kaikki mikä ei ole tapahtunut lähiaikoina.

Lähdetään liikkeelle viime sunnuntaista.

Käytiin Mallan kanssa pitkästä aikaa agitreeneissä Porin agihallilla ja oli mukavaa. Siitä lähti ajatukset jo kohti kevättä ja kesää ja suunnittelu miten lähdetään etenemään kohti sujuvaa yhteistyötä :) Voi kun se kevät sieltä tulisi nopsaan ja kentät vaputuisi lumesta. Viikon päästä onkin sitten jo seuraavat harkat, kiva juttu!

Maanantaina haettiin Upsis meille kun sen isäntäväki lähti viettämään hiihtolomaa tuonne toiselle puolelle Suomea eli Lieksaan. Ollaan tehty lähes päivittäin metsälenkit ja usein on ollut mukana myös Maria poppoonsa kera. Hyvin ne on kaikki sopineet samaan sakkiin, mitä nyt ekoilla kerroilla Pippa vähän näytti tulokkaalle kuka tässä porukassa määrää. Kummasti tuo Upsiskin tarkeni noilla lenkeillä vaikka ensin arvelin sen paleltuvan kun on sellainen pieni ripakinttu kääpiöpinseri/volpino coktail.

Lauantaina päätin vähän siistiä Mallaa ja ruveta katsastamaan miltä se oikein näyttää jos vaikka ilmoittaisi sen tuonne Harjavallan näyttelyyn. Siinä sitten innoissani käytin trimmauspöydällä kaikki koirat joten nyt on hyvä mieli kun on kaikki siistitty. Nykyisessä asunnossani ei vaan ole oikein hyvää paikkaa trimmaamiselle joten se tuottaa pientä päänvaivaa. Kesällä tuon homman voikin tehdä ulkona.

Tänään on ollut ihana keväinen ilma ja se on käytetty hyväksi. Tuli tehtyä metsälenkit sekä aamulla että sitten myöhemmin iltapäivällä. Maria oli koirustensa kanssa mukana molemmilla reissuilla.

Nyt on palannut meidän sakki entiselleen kun Upsis haettiin tunti sitten kotiin ja näytti kyllä ilahtuvan. Ehkä se halusi jo lähteä katsomaan Oskari kissa kamuaan :D