Tänään käytiin sitten ekaa kertaa treenaamassa lämpimässä hallissa - kerrassaan ihanaa!! - tosi miellyttävä vaihtoehto Noormarkun kylmälle hallille, ainakin näillä pakkasilla.

Siis, Marialla ja minulla oli varattuna ProCanis-hallilta puolentoista tunnin koulutuskerta, mutta Pippa on vielä toipilas eikä voinut tulla, joten heidän paikkansa tuli korvaamaan shelttitytöt Kelly & Pinja Pasin ja Lenan kera. Tara tyypilliseen tapaansa oli varovainen (uusi paikka, outo alusta ja esteet), mutta olin silti tyytyväinen päivän antiin, taas tuli paljon uutta mietittävää omiin ohjauslinjoihin. Seuraava kerta olisi kuukauden päästä. Tuolla tekisi mieli käydä useamminkin, on se vaan niin paljon mukavampaa tuo lämpimässä harjoittelu, matkaahan ei ole kuin viitisen kilsaa enemmän kuin Noormarkkuun.

Iltapäivällä käytiin taasen runsaan tunnin metsälenkillä, seurana Maria poppoonsa kera, pakkasta taisi olla runsas 10 astetta, ei tullut kurkattua mittariin kun lenkille lähdettiin, mutta reipasta vauhtia kun mentiin niin ei siellä yhtään paleltanut. Sensijaan kun olin katsomassa hieman myöhemmin "mummin kullannuppujen" luistelua niin johan pakkanenkin vähän sormenpäitä ja varpaita kipristeli vaikka yritinkin liikkua.