Mallan agit

Sunnuntaina käytiin Peetsan esteillä, tarkoituksena oli ottaa putki ja puomin kontaktilla namitusta, mutta Malla lähti puomia ylös ja annoin sit mennä, ei mitään epäröintiä. Kun neiti oli noin rohkea päätin kokeilla myös keinua (nää esteet ovat kummatkin matalaa mallia) ja siinäkin meni kaikki hienosti. Otettiin myös keppien ensimmäisen välin namitusta. Kävin tänään uudestaan kokeilemassa nuo esteet ja voi kun Malla menee puomiakin niin vauhdikkaasti, keinulle on tietysti pakko himmata menoa ettei satu mitään haaveria. Täytyy olla tytön kanssa tarkkana kun pidän sitä auki, meinasi karata A:lle. Putkea Malla rakastaa joten sinne piti aina välillä kirmaista, Hossussakin on aina harkkojen päätteeksi päästetty Malla putkeen.

Tänään lähdettiin mustikkaan, sain lainaksi Marialta juoksuvyön hihnoineen, KIITOS! siinä on kätevä viedä Taraa kun kädet jää vapaaksi. Olin törmännyt tohon mustikkapaikkaan viikonloppuna kun lähdettiin seuraamaan metsäraktorin jälkiä ja päädyttiin suoalueelle.

Mustikoita riitti ja laitoin niitä just pakkaseen, kerran käydään ainakin vielä niitä hakemassa kun sinne niitä vielä jäi. Ikäväkseni Leksusta on tullut tosi hyvä ja nopea mustikoiden syöjä ja kun Tarakin joutui odottelemaan keräämisen ajan niin sekin oppi niitä syömään joten kilpailu siitä kuka niitä saa kovenee. Malla teki omia tutkimusmatkojaan ympärillä ja välillä kävi haastamassa Leksua leikkiin, mutta mustikat vei voiton, joten Mallan oli pakko luovuttaa ja keksiä itselleen muuta puuhaa.

Siellä metsässä rämpiessä löydettiin pieni suolampi johon Malla molskahti kun kurkotteli juomaan, Tara ja Leksukin kahlasi mahaan asti siellä, joten meillä on nyt vienosti suolle tuoksahtavat koirat kotosalla.