Käytiin tänään WeCa:n epiksissä Noormarkussa, jes jes jes!!!!
Tuosta jo voi siis päätellä että kannatti mennä Nauru.

Ilmoitin kaikki kolme koirusta mukaan kun tuo omatunto kolkuttaa niin kiivaasti, olen niin vähän tehnyt mitään noiden kanssa loppuvuoden aikana, että alkaa jo kauhistuttaa ja kyllähän sen niissä myös huomaa.

Taran ilmoitin mölliin, ihan vaan että pääsee radalle pomppimaan. Kovin varovaisesti ja tintaten hypyt otettiin, että kyllä nyt jatkossa panostetaan vaan tuohon tokoon (taas tuli luvattua luultavasti liikoja).

Leksun ilmoitin myös mölliradalle vaikka en sen kanssa ole koko syksynä enää edes harkannut Otsan rypistys, kentällä ollessa otetaan yleensä parit hypyt ja putki ihan vaan sen takia että pääsee jotain tekemään. Vaan Leksuhan oli ihan intona ja suoritti radan upeasti, jopa loppusuoran meni irtoamalla, jee!!! tästä ilon pyrähdyksestä tuloksena sijoitus 2 ja ihan puhtaalla radalla http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/a055.gif.

Mallalle tämä reissu olikin tarkoitettu "opintomatkaksi" että näkisin miten käyttäytyy, meneekö pikkuneiti aivan lukkoon vai pystyykö suorittamaan radat. Ilmoitin siis Mallan sekä mölli- että 1 luokan radalle.
Mölliradalla neitonen oli hieman hukassa, puomille ei menty vaan käytiin puomin sivussa kököttävä ratatyöntekijä moikkaamassa ennen kuin palattiin suorittamaan tämä este, seuraavaksi ongelman muodosti muuri, sitä ei suinkaan voitu hypätä (aivan outo kapistus, ääk!) oheistoimintona piti käydä jossain haistelemassa välistä ja taas uusi yritys, vaan ei vieläkään tohdittu hypätä vaan olisi kierretty koko muurinreetale, kolmannella yrittämällä sain sitten Mallan hyppäämään tämän kauhean esteen. Loppurata menikin sitten mukavasti. Mutta mikä ihaninta siellä radalla kirmasi ihana iloinen Mallukka http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/p020.gif.

Ykkösen radalla Malla oli vauhdissa ja meni aivan uskomattoman upeasti koko radan, jopa se muuri hypättiin nyt niin kuin siinä mitään kummallista olisi koskaan ollutkaan, lisäksi radalla oli myös keinu joka suoritettiin myös ilman mitään ongelmaa, kepit sujui moitteettomasti ja tehtiin puhdas rata. Tästä ilottelusta korjattiin VOITTO KOTIIN http://www.cosgan.de/images/smilie/froehlich/e025.gif