Siis, onko elämässä muuta kuin agility, no ehkä vähän muutakin sentään, vaikkakin aika vähän.

Maanantaina alkoi kevään agiharkat Hosiossaaressa ja mulla oli ryhmä ohjattavana. Osa oli tuttuja vuoden parin takaa ja toiset oli uusia tuttavuuksia, siis agiin liittyen Nauru.

Kartoitin vähän tasoa ja osaamista ja sitä mihin jatkossa pitäisi panostaa. Täytyy sanoa että on tosi hyvä ryhmä ja tulee olemaan ilo vetää heille treeniä. Nytkin päässä raksuttaa suunnitelmat ensi maanantaille.

Tänään lähdettiin heti töiden jälkeen metsälenkille Marian ja koirusten kanssa. Kotiin tultua kerkesin pilkkomaan juuston pieniksi paloiksi ja sit lähdettiin Leksun kans Peetsan agiharkkaan tohon "kotikentälle". Siellä oli ryhmässä kuus koirakkoa, osa niitä jotka olivat mukana viime syksynkin koulutuksessa. Leksu meni suht hyvin, mä tein taas arviointivirheitä enkä näyttänyt kunnolla esteitä sun muuta tämmöstä pientä, mutta ensi tiistaina jatketaan Leksun kans tätä mein yhteistä projektia. Jotenkin tuntu siltä että Leksutin olis oiken nauttinut saadessaan olla mun kans kahden puuhastelemassa http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s030.gif